Norske Lysdesignere

Lux'us night vol.02
Feb
5
6:00 PM18:00

Lux'us night vol.02

Det er med stor stolthet at vi inviterer til Lux'us night vol 02, som vil handle om lysbruk i film og spesialeffekter. Denne kvelden har begrenset antall plasser, og det er derfor kun for medlemmer og studentmedlemmer. Bindende påmelding ved å sende mail til post@norskelysdesignere.no 

Arrangementet holdes hos Storm Studio, Nedre Gate 7, Oslo. 

View Event →
NL's årlige julefest
Nov
27
6:00 PM18:00

NL's årlige julefest

Tradisjon tro holder vi en julefest for våre medlemmer, i år er det Erco som legger hus til festlighetene. Alle medlemmer er hjertlig velkommen, og man må selvsagt gjerne ta en lysdesignervenn med. Påmeldingsfrist 5. november. Gratis hvis man melder seg på i tide, 50,- hvis man er for sent ute med påmelding.

Programmet vil blandt annet stå av lett servering med julekanapeer og drikke, og litt faglig påfyll med foredrag om prosessen med belysning av Nytt Nasjonalmuseum. Selvsagt også god tid til mingling og denslags.

Påmeld deg ved å sende mail til post@norskelysdesignere.no innen 5. november

View Event →
Lux'us night vol.01  -lys og helse
Sep
16
6:00 PM18:00

Lux'us night vol.01 -lys og helse

NL's aller første arrangment i serien "Lux'us night" holdes 16. september kl. 18 i Arkitektenes hus i Josefinesgate.Dette blir en sensommerfest med "Solkongen" Professor Johan Moan på plakaten. Han vet mere enn de fleste, om hvordan lyset påvirker oss mennesker. Og hans inspirerende formidlingsformat er beundringsverdig.

View Event →