Norske Lysdesignere
Back to All Events

NL's årlige julefest

  • Erco 5 Kirkegata Oslo, Oslo, 0153 Norway (map)

Tradisjon tro holder vi en julefest for våre medlemmer, i år er det Erco som legger hus til festlighetene. Alle medlemmer er hjertlig velkommen, og man må selvsagt gjerne ta en lysdesignervenn med. Påmeldingsfrist 5. november. Gratis hvis man melder seg på i tide, 50,- hvis man er for sent ute med påmelding.

Programmet vil blandt annet stå av lett servering med julekanapeer og drikke, og litt faglig påfyll med foredrag om prosessen med belysning av Nytt Nasjonalmuseum. Selvsagt også god tid til mingling og denslags.

Påmeld deg ved å sende mail til post@norskelysdesignere.no innen 5. november

Earlier Event: September 25
Elvelangs i fakkellys
Later Event: February 5
Lux'us night vol.02