Norske Lysdesignere

MELD DEG PÅ Dialux EVO- kurs 26.august 2015

AKB Lighting inviterer til faglig påfyll og hygge i Sandefjord.

  • Program

  •  08:40 Avreise Oslo NSB: Nationaltheateret - Torp lufthavn (flybilletten til Torp Lufthavn er inkludert i togbilletten)                                                                                                                         
  • 10:15 AKB henter på Torp lufthavn                                                                                                                                                                                                                                                              
  • 10:30: Velkommen/Introduksjon AKB lighting (lett servering)                                                                                                                                                                                                                         
  • 11:00 Kurs Dialux EVO                                                                                                                                                                                                                                                                                        
  •  12:30 Lunsj                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
  • 13:00 Kurs Dialux EVO                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  • 16:30 Sommerhygge: reker og hvitvin Felles hjemreise utpå kvelden...                                          

Påmelding innen 10.august