Norske Lysdesignere

VI OPPDATERER VÅR MEDLEMSDATABASE

Topp moderne som vi er, så kommuniserer vi helst elektronisk i Norske Lysdesignere. Er du helt sikker på at vi har dine oppdaterte kontaktinfo? Vi inviterer jo innimellom til spennende arrangementer, og da er det så enkelt å bare sende alle medlemmer en invitasjon per mail. Hvis du er i den minste tvil om hvorvidt vi har dine oppdaterte kontaktinfo, så send den til oss for sikkerhets skyld. Send navn, epostadresse, ekte adresse, telefonnummer og gjerne arbeidssted til oss på post@norskelysdesignere.no Vi vil heller ha en mail for mye enn en for lite, så nøl ikke med å sende inn dine kontaktinfo hvis du nå blir i tvil!

Dersom du ikke er medlem, men gjerne vil ha en mail de gangene vi inviterer folk og fe til luxeriøse arrangementer, eller de gangene vi kommer med en spennende nyhet, så vil vi gjerne skrive deg på denne mailinglisten. Da sender du også bare en mail til post@norskelysdesignere.no Vi kan garantere at du ikke vil føle at du overflommes i reklamepost fra oss ved å stå på denne listen.