Norske Lysdesignere

Vi gratulerer ÅF-lighting som vinner av Nordisk Lyspris!

Vi gratulerer ÅF-Lighting som vinner av Nordisk Lyspris!


ÅF Lighting utviklet belysningsprosjekt for Østbanehallen og gikk av med seieren under Nordisk Lyspris i år. Lysdesignet er godt integrert i arkitekturen, med sin effektfulle scenografisk belysning som står ut som ett varemerker for hallen, som tiltrekker seg tusenvis av reisende hver dag. 

Østbanehallen var Oslo's første togstasjon med en åpning mot øst som tilbyr reisende tidlig om morgenen å reise "med solen". Dette var den grunnleggende konseptuelle ideen til ÅF Lighting - "Sunrise", som nok en gang lar "morgensolen" fylle den store hallen som et tegn til starten på en ny dag - eller billedlig talt, starten på en ny reise...

Sjekk Nordisk Lyspris sin hjemmeside for mer info: http://www.nordisklyspris.com/