Norske Lysdesignere

Dialux EVO kurs, etterfulgt med middag og sommeravslutning på Skur 33

 

Tirsdag 14.juni kl 13.30 er det klart for ettermiddagskurs med kursleder Lars Gunnar Amundsen fra AKB- Lighting etterfulgt av sommeravslutning på SKUR 33. Det er viktig at alle tar med bærbar PC og at du har lastet inn programmet i forkant kurset. (https://www.dial.de/en/dialux/download/dialux-evo-download/)

For de av dere som kun har lyst til å være med på sommeravslutningen så er selvfølgelig det også mulig. Mht. til bordbestilling mrk påmelding med "middag 33". Mat og drikke må man stå for selv.

 Dato:14. juni                                                                                                                                              Tidspunkt: 13.30                                                                                                                                                Sted og adresse: MESH Tordenskiolds gate 3

 Vi gleder oss!