Norske Lysdesignere

Dialux Evo kurs etterfulgt av middag som er flyttet til Proseccheria.

 

Tirsdag 14.juni kl 13.30 er det klart for ettermiddagskurs med kursleder Lars Gunnar Amundsen fra AKB- Lighting etterfulgt av sommeravslutning som er flyttet til Proseccheria. Det er viktig at alle tar med bærbar PC og at du har lastet inn programmet i forkant kurset. (https://www.dial.de/en/dialux/download/dialux-evo-download/)

For de av dere som kun har lyst til å være med på sommeravslutningen så er selvfølgelig det også mulig. Mht. til bordbestilling mrk påmelding med "Proseccheria". Mat og drikke må man stå for selv.

  Dato:14. juni                                                                                                                                             Tidspunkt: 13.30                                                                                                                                               Sted og adresse: MESH Tordenskiolds gate 3

Vi gleder oss!