Norske Lysdesignere

Glamox Luxo inviterer alle medlemmer av Norske Lysdesignere til PechaKucha sommerspesial torsdag 25. august.

Glamox Luxo inviterer alle medlemmer av Norske Lysdesignere til PechaKucha sommerspesial torsdag 25. august.

Vii starter opp klokken 17.15 hos Glamox Luxo i Hoffsveien 1C på Skøyen med et faglig og hyggelig bransjetreff, hvor det serveres mat og drikke og du får anledning til å se Glamox Luxo sitt nye showrom. Det er organisert transport til DogA hvor kvelden fortsetter i god PechaKucha-stemning.

PechaKucha flytter denne gangen ut under åpen himmel. For første gang gir vi deg 12 interessante innslag fra musikk-, kultur- og designverdenen i formatet 20 bilder x 20 sekunder, i friluft langs Akerselvas grønne bredder. Kom og opplev PechaKuchas festivalstemning!

Med tanke på serveringen og transport, og er vi nødt til å be om bindende påmelding. Vi har et webbasert påmeldingssystem. Du fyller i påmeldingsskjemaet (link nedenfor) - ett skjema pr. deltager.

http://glamox.com/no/pamelding-til-pechakucha

Du vil få en bekreftelse på at vi har mottatt påmeldingen din rett etter at du har trykket på SEND-knappen. Om arrangementet blir fullt, vil du automatisk komme på venteliste, og vi vil ta kontakt med deg.

Glamox Luxo ønsker deg velkommen til en sosial og faglig kveld med god stemning!

Hilsen,
Kenneth og Morten
Glamox Luxo Lighting

Du kan se innslag fra tidligere PechaKucha arrangementer ved å følge denne lenken: http://www.aftenposten.no/…/serier-og-programm…/pecha-kucha/

Påmelding http://glamox.com/no/pamelding-til-pechakucha