Norske Lysdesignere

14 prosjekter er nominert til Norsk Lyspris 2017

Lyskultur vil for 16. gang dele ut Norsk Lyspris for å synliggjøre spennende og veldesignede lysprosjekter i Norge. Med årets søknadsrekord hadde juryen en krevende jobb med å velge ut de nominerte innen fem kategorier.

De nominerte lysprosjekter og -produkter til årets lyspris har stor geografisk spredning og variasjon; fra Flekkefjord til Svalbard – fra sceneshow til industriarmaturer. 

Alle de nominerte prosjektene vil presenteres under Norsk Lyspris, som deles ut under lysets dag 22. november på Design og Arkitektur Norge (DogA). 

Norsk Lyspris har i år utvidet til fem kategorier, og de innmeldte prosjektene til årets lyspris er innenfor kategoriene beste innendørsprosjekt, beste utendørsprosjekt, beste produkt eller teknologiske løsning, åpen klasse, og Norsk lyspris - UNG.

– Norsk lyspris har hatt søknadsrekord med 46 innmeldte prosjekter. Utvidelse av kategoriene for lysprisen har nok bidratt til dette, det er nå enda større bredde i de innsendte prosjektene enn tidligere, noe som er veldig positivt, forteller daglig leder i Lyskultur, Katia V. Banoun(https://www.lyskultur.no/14-prosjekter-er-nominert-til-norsk-lyspris-2017.6036094-350745.html).

Ler om de nominerte, følg link: https://www.lyskultur.no/14-prosjekter-er-nominert-til-norsk-lyspris-2017.6036094-350745.html