Norske Lysdesignere
Back to All Events

Norsk Lyspris 2015!

Nominerte: Øverst fra høyre; Badehusgaten 37, Fløibanen trasébelysning, Høvik Stasjon, SunBell, Stormen konserthus og bibliotek, Norges Fiskerimuseum, Notodden Bok- og Blueshus, Østbanehallen og Sandnes Lysplan.

Lyskultur ønsker velkommen til utdeling av Norsk Lyspris 2015 på DOGA. Prisen setter fokus på gode og innovative lysprosjekter i Norge ved å fremheve spennende, veldesignede og godt utførte prosjekter. 

I forkant av prisutdelingen vil du blant annet møte Tapio Rosenius, grunnlegger og direktør av Lighting Design Collective, som vil snakke om lysdesigns rolle i den digitale fremtiden. Du vil også få innsikt i tanken bak de nominerte lysprosjektene, og få med deg kåringen av Norsk Lyspris 2015. Prisene deles ut til beste innendørsprosjekt, beste utendørsprosjekt og åpen klasse.

Studenter fra HBVHiOA og Westerdals har studentutstillinger, samt spennende produktutstillinger og stands for resten av bransjen.

Later Event: January 13
Årets første Styremøte