Norske Lysdesignere
Back to All Events

Oslo Lux

Oslo Lux holdes 25.september på Arkitekthøgskolen i Oslo.

Det vil bli en feiring av lys, rom og teknologi.

STED: Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo
Tema: Naturlig dagslys // påvirkning av lys

OSLO LUX undersøker hvordan våre miljøer har blitt endret ved hjelp av lys og hvordan det påvirker oss, vår fremtid, vår trivsel og vår oppfatning av rom og sted, og hvordan kunst kan genererer sitt eget lys.

OSLO LUX 2015 har en rekke internasjonale og nasjonale kunstnere, designere og arkitekter som arbeider med lys og kreative teknologier. De skal presentere de nyeste trendene og de nyeste funnene i den raskt voksende feltet.

Årets foredragsholdere i år, er:  Eduardo Kac, Little Sun (Olafur Eliasson), Koo Jeong A, Natasha Barret, Paolo Di Trapani fra CoeLux® samt Antony Evans fra glowingplant.com.

LUX har en rekke konferanser og tilhørende utstillinger som tester grensene for lys, plass og samhandling. De utforsker utviklingen innen kunst, design og arkitektur i denne fascinerende utviklingen av området.

Oslo LUX ble grunnlagt og er organisert av Anthony Rowe og Ståle Stenslie, med støtte fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo og Norsk Kulturråd. Tilleggs organisasjon fra Edith Isdal.

Sjekk: www.oslolux.no

Earlier Event: September 24
Elvelangs 2015
Later Event: October 22
Internmøte NL