Norske Lysdesignere
Back to All Events

Designer Saturday


Designers Saturday startet i New York for mer enn 35 år siden, i Oslo har vi arrangert DS hvert annet år siden 1986. Siden har vi preget bybildet i Oslo sentrum, første helg i september, annethvert år. Dette er den eneste norske visningen av møbler, tekstiler, belysning, gulv og andre interiørvarer, både for det profesjonelle markedet og vårt designinteresserte publikum. På Designers Saturday inviterer ledende skandinaviske og internasjonale produsenter sine profesjonelle kontakter til siste nytt, til nye utstillinger, lanseringer og sosial mingling. På Designers Public Sunday er alle velkommen. Hopp av bussen der du ønsker og velg dine showroom, se de beste nyhetene og treff ekspertene.

 

Sjekk   http://www.designerssaturday.no/