Norske Lysdesignere
Back to All Events

Oslo Design Fair


Oslo Design Fair er den gamle Gave- og interiørmessen, som i tillegg til å være Norges største innkjøpsmesse og viktigste møteplass for interiørbransjen også har som mål å bli Norges største utstillingsvindu for ny norsk design.

"Oslo Design Fair er den viktigste kilden for faglig påfyll og oppdatering innen design og interiør i Norge. I det faglige programmet får du treffe de viktigste aktørene på den norske designscene. Du vil også få presentert de siste tendensene og forhåpentlig reise hjem etter messen med masse inspirasjon og spennende varer i bestilling. På sikt skal høstmessen til Oslo Design Fair bli en designfestival. Med utvidet konsept vil vi også arrangerer eventer og utstillinger i Oslo sentrum."

For mer info, sjekk: http://www.oslodesignfair.com/

Earlier Event: September 1
Befaring Elvelangs
Later Event: September 1
Bård Ek -LED på fotografiens hus