Norske Lysdesignere
Back to All Events

Lux'us Night vol.7 - Void

  • Void 27B Gøteborggata 0566 Oslo Norway (map)

Void jobber i skjæringspunktet mellom design, arkitektur, kunst og teknologi. De skaper opplevelser som utforsker og binder sammen det digitale og det fysiske rom.

Arbeidet deres strekker seg fra fysiske og romlige installasjoner for blant annet Lundin og Evry til interaktive 3D projeksjoner for band som a-ha og Apparatjik. Arbeidet til Void har vært utstilt både i New York og på Operataket i Oslo.

Lux'us Night Vol. 7 finner sted i de nye lokalene til Void på Grünerløkka i Oslo. Bjørn Gunnar Staal, Softwareutvikler og designer på Void, viser hvordan de jobber og det vil bli anledning for å oppleve den interaktive lysinstallasjonen C8.

Hvor: Gøteborggata 27B, 0566 Oslo
Dato: 14. september 2017
Dørene åpner: 18:00
Pris: Gratis
Servering: Øl og pølser

Program for kvelden:
18:00 - Dørene Åpner
18:25 - Velkommen
18:30 - Void (del 1)
19:00 - Pause
19:15 - Void (del 2)
19:45 - Spørsmål og svar
20:00 - C8

Lux'us Night er en arrangementsserie organisert av Norske Lysdesignere. Formålet er å samle designere med ulik bakgrunn og inspirere og utfordre hverandre. Arrangementet er sponset av Philips og Atelje Lyktan.

PÅMELDING: JEG VIL VÆRE MED

Earlier Event: September 8
Designers Saturday
Later Event: September 15
Norsk Lyspris