Norske Lysdesignere
Back to All Events

Lys'n Bygning 2018

  • Månefisken 23A Sagveien Oslo, 0459 Norway (map)

Light + Building er verdens ledende messe innen belysning med 2700 utstillere og 220 000 besøkende. Norske Lysdesignere var tilstede på messa og saumfarte den for de beste produsentene og de beste nyhetene.

På Lys'n Bygning har vi filtrert utvalget og inviterer 10 produsenter til å presentere sine beste nyheter og forfatte seg i korthet. De får hver 7 minutter hver til å presentere sine 2 favoritt-produkter lansert på messa. Kreativ presentasjonsteknikk oppfordres og ekstrapoeng utdeles til de som har med produktprøver.

Vi har invitert en stor bredde av produsenter og arrangementet vil passe for lysdesignere, arkitekter, landskapsarkitekter, interiørarkitekter, industridesignere, kunstnere, utbyggere, produktdesignere, kommuneansatte, butikkmedarbeidere, bartendere... kort sagt, alle som er opptatt av lys og belysning.

Det vil bli servert varm mat og mulighet for å kjøpe drikke i baren.

MELD DEG PÅ

Later Event: April 26
NL Årsmøte 2018