Norske Lysdesignere
Back to All Events

Lyskultur faglig påfyll - Hva er det perfekt lyset?

Helt siden antikken har lysets komplekse skjønnhet vært gjenstand for diskusjon blant forskere, filosofer, kunstnere og arkitekter. Utviklingen av lys og belysning har alltid blitt drevet av søket etter det “perfekte” lyset

Lysdioder i ferd med å erstatte alle tidligere utviklede lyskilder og potensielt gjøre dem “utdatert”. Vi kan dermed stille spørsmålene: “Er LED det perfekte lyset?”  og “Er vi midt i den største revolusjonen siden lyspærens oppfinnelse?” 

Torben Thyregod, Arkitekt MAA, kommer til Faglig Påfyll for å snakke om dagslys. Han vil gå inn i potensialet som ligger i dagslys og måten vi innretter oss på. Overser vi “det perfekte lyset” nettopp i vår søken etter “det perfekte lyset”? Bygger vi i blinde, eller på et opplyst grunnlag? Det legges opp til debatt.

 

For mer info og påmelding følg linken under:

https://www.lyskultur.no/hva-er-er-det-perfekte-lyset.6098410-342092.html

Earlier Event: February 9
DYNAMIC DANCERS
Later Event: April 19
Lys'n Bygning 2018